Cautare

413 de rezultate pentru "gradina zoologica calaradi" (3.76 secunde)
- Expozitii interactive - Gradina cu fluturi vii de pe acoperisul cladirii - Observator de stele - Acvariile cu pesti exotici de la cele 4 intrari secundare in Sala Mare - Campionate de Public Speaking, Sah, Kendama, Quoridor, King Domino - Vedete care citesc povesti copiilor (solistele Paula Seling, Margareta Paslaru, Teodora Buciu, plus campioana olimpica, mondiala si europeana la spada, Loredana Dinu si multi altii) Le multumim tuturor partenerilor nostri pentru aceasta multitudine de proiecte, echipei noastre care lucreaza de la inceputul anului pentru ca acest Festival sa fie o experienta fabuloasa pentru orice copil care ne va trece pragul!
intemeierea primului teatru profesionist de limba idis, in gradina Pomul Verde din Iasi, de catre artistul, scriitorul, dramaturgul, compozitorul, regizorul, scenograful si directorul de teatru Avram Goldfaden (1840-1908), se mai arata in expunerea de motive.
Rochiile si bluzele pictate de mine sunt inspirate de folclorul romanesc si simbolistica dacica", ne-a spus Amalia, care va fi prezenta in curand la Gradina cu artisti, in zona Rosetti - langa Casa Universitarilor) Amelia Patachia a absolvit Scoala de Arta - Pictura si Design vestimentar.
Am petrecut cateva ore la Gradina Vlahia din Snagov, timp in care, actrița pur si simplu ne-a fermecat cu atitudinea si incantarea pentru tradiționalul romanesc”, a marturisit Alina Isakovic, managerul IIANA.
Festivalul Bucurestii lui Caragiale revine intre 27 august si 2 septembrie 2018 cu o editiune noua in stabilimentul cunoscut, in gradina la Cismigiu.
Seara ne multumeam sa ascultam o serie de cantece ragusite la o gradina de varietati, unde ne cheltuiam banii si tineretea.
Amintirea ii netezeste colturile - Terri Guillemets -Poti fi trist amintindu-ti vremurile triste, dar daca vrei cu adevarat sa fii trist, aminteste-ti de vremurile fericite - Robert Brault -Lucrurile greu de suportat sunt dulci in amintire - Seneca Amintirile sunt ca o gradina.
La 20 de ani de la ultima vizita a unui papa in Romania, vineri, seful de stat al celui mai mic stat suveran din lume isi va incepe vizita apostolica din tara supranumita Gradina Maicii Domnului.
La 20 de ani de la ultima vizita a unui papa in Romania, vineri, seful de stat al celui mai mic stat suveran din lume isi va incepe vizita apostolica din tara supranumita Gradina Maicii Domnului.
N-am stiut ca despre mine vorbeste Tai lemne, zic, de dimineata am cosit, Am scos, cu sapa, ceapa rosie din gradina Incerc sa nu fiu ostenit Iar cand intru in casa scriu, cu cerneala intunecata sau cu lumina Am citit, zice ea, cateva recenzii, critica literara Scrie sterp, despre carti moarte, de necitit Cheama-i pe desteptii juriilor la tara Fiindca pe tine premiile nu te-au gasit Te inseli, fata mea, ma stiu toti Ca si in politica, mafia locuieste si in Uniune Eu refuz sa fac parte din jurii unde netotii premiaza netoti Lumea scriitoriceasca face barter de neghiobie, de-aceea apune E toamna, copacii isi dau jos, cu incetul, Auria lor trena De parca ar face un exercitiu de nudism Inante de a cobori, gladiatori cenusii, in a iernii arena E frumos pe la noi, pe aici, pe pamant Gradinile nu au dat cernoziomul cu asfalt Vorbesc in gand cu stelele care imi premiaza cartile Iar comentariul lor e ingaduitor si galant Nu-ti face griji, nu m-am salbaticit, am sange in vene Daca mi-e frig, aprind cu iubire focul in vatra Doar cand mi-e dor, recunosc, uneori de tine Imi vine sa plang, iar lacrimile mele-s de piatra
un mare tablou din ciclul Gradinilor, create in anii '90, Gradina, provenind dintr-o importanta colectie institutionala bucuresteana, pleaca in licitatie de la un pret de 20.000 de euro.
Au urmat apoi Ce am cu tine, Cum doare o inima, A fost odata ca-n povesti, Rasarit, Plang in hohote, Gradina, Daca, Lacrimi, o piesa inspirata din povestea nebuna de dragoste pe care artista o traieste alaturi de sotul ei si Suntem femei, un statement muzical cu un mesaj sensibil, dar puternic, in care reciprocitatea si curajul sunt subiectul principal.
Au urmat apoi Ce am cu tine, Cum doare o inima, A fost odata ca-n povesti, Rasarit, Plang in hohote, Gradina, Daca, Lacrimi, o piesa inspirata din povestea nebuna de dragoste pe care ADDA o traieste alaturi de soțul ei, Femei, un statement muzical dedicat femeilor si Fals, o piesa despre granita fina dintre prietenie si minciuna.
Stelica Aragea zice ca in copilarie, Palatul si gradina din centrul orasului Calarasi pareau a fi un fel de Versailles.
La Cinema MTR (gradina) ruleaza azi si duminica filmul TOTUL NU VA FI BINE / EVERYTHING WILL NOT BE FINE Regia:
La Cinema MTR (gradina) ruleaza azi si duminica filmul TOTUL NU VA FI BINE / EVERYTHING WILL NOT BE FINE Regia:
IRINA BAIANT si ORCHESTRA METROPOLITANA BUCURESTI la Gradina de Vara HERASTRAU Dirijor: Daniel JINGA; Invitati speciali: FLORIN RISTEI, ADRIAN NOUR s.a.
GAITELE GRADINA DE VARA HERASTRAU A TEATRULUI CONSTANTIN TANASE 7 si 8 septembrie 2020, ora 20:30 Va invitam la un spectacol in care puteti vedea, ca printr-o lentila deformata, cum suntem, cum traim, cum iubim si mai ales, cum ne chinuim (unul pe altul).
Duminica, 27 septembrie PRIETENII OAMENILOR - SCURTMETRAJE (6-9 ANI) 19.30 Gradina Antipa F VINE DE LA FERICIRE / H IS FOR HAPPINESS 19.30 Cinema Muzeul Taranului - Studio Horia Bernea Regia:
Ieri am zis sa variem putin parcul si am fost in Cismigiu. E un parc tare frumusel, dar care sufera de obicei de o mega-aglomeratie asa ca il evitam.
google-analytics.com